Vrienden van Kamak

Welkom op de pagina van de Stichting Vrienden van KamaK.

De Vrienden ondersteunen zowel financieel als fysiek het werk van Theatergroep KamaK. Op deze pagina kunt u lezen:

  • Wie wij zijn
  • Wat wij doen
  • Waaróm we dat doen en
  • Wat ú kunt doen om KamaK te steunen.

U weet, de acteurs van Theater KamaK maken professioneel theater. Zij trainen, repeteren, spelen en treden op, liefst voor volle zalen!

Dat kost nogal wat.

Natuurlijk draagt de Wet Langdurige Zorg in belangrijke mate bij aan de financiering van de begeleiding van deze acteurs die allen een verstandelijke beperking hebben. Echter, voor het mogelijk maken van ECHT theater zijn aanvullende middelen nodig. Denk daarbij aan de inrichting van de zaal, de decors, de kostuums en de grime van de acteurs, eventuele auteursrechten en artistieke ondersteuning ‘van buiten’.

Voor die aanvullende middelen hebben we de Vrienden nodig, mensen die zich betrokken voelen bij het werk van KamaK en die bereid zijn jaarlijks een financiële bijdrage te doen.

Als u verder leest vindt u alle informatie die u nodig heeft om Vriend te worden, Vriend van KamaK!

Vriend worden?

De stichting Vrienden van Kamak geldt voor de fiscus als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor giften en legaten aan is de stichting geen belasting verschuldigd en voor de donateur is de hele gift fiscaal aftrekbaar. De stichting is opgenomen op de ANBI-lijst van de fiscus.